Oskarshamns församling drabbas av tragisk olycka.

Det var Oskarshamns församlings ungdomspräst Bodhi Bjerregaard, som så tragisk dog natten till söndag, efter den tragiska båtolyckan utanför Valdemarsvik.

Bodhi skulle enligt sin egen Facebook sida segla sin båt till Stockholm, för att kunna ha den som bostad, när hon i början på det nya året skulle tillträde tjänst som komminister i Blidö församling.

Alla tanker går till de drabbade.

5 reaktion på “Oskarshamns församling drabbas av tragisk olycka.

 1. vad hände med det inlägg där du kritiserade hennes val som präst? fick inte det stå kvar nu? att säga att hon ska vila i frid efter att ha skrivit ett sånt inlägg om henne, inte speciellt snälla ord, usch.

  • Inga artiklar har tagits bort, och jag har alldrig kritiserat hennes val som präst.
   Det stämmer jag beskrev hur hon haft en tid inom Baghwan sekten, och därmed avsakt sig sin kristna tro, men skrev samtidigt att hvem vet, hon kan fungera jättebra i församlingen, men jag ville råda henne till att klart uttala hur hon tagit avstånd från Baghwan, och återvänt till den kristna tron.
   Mitt råd till församlingen var att ge en provtid, för inte att riskera man skulle köpa ut en ny präst, om samarbetet inte fungerade.
   Håll dig till sanningen när du ska kommentera, det tjäner du mest på.
   Men som klart svar:
   Jag har inte tagit bort några inlägg om Bodhi.
   Jag kan uttala mig som kristen medmänniska hon ska vila i frid, och att mina tanker går till de drabbade.

 2. Jaha, då är det bara konstigt med sidan att man inte hamnar på den artikeln när man trycker på taggen med hennes namn.
  Och man är ju fri att tolka dina inlägg som man vill, eller hur? även om du kanske menar en sak med det duskriver är det mycket lätt att tolka det man läser och göra egna bedömningar. Det är ju ett fritt land tack o lov.

  • Det finns endast ett inlägg om avlidna på denna blogg, förutan det du nu kommenterar.
   Detta inlägg finns kvar på http://www.kejs.eu/?p=254 dock är hennes namn inte taggat idet inlägg.
   Detta inlägg är en kritik mot kyrkorådet, och det är kanske därför David tar så illa vid sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *