Ny stornämnd bildas / Oskarshamn / NYHETER / NYHETERNA / Östra Småland AB – Lokaltidningen med nyheter och information från Kalmar län och Öland.

Ny stornämnd bildas / Oskarshamn / NYHETER / NYHETERNA / Östra Småland AB – Lokaltidningen med nyheter och information från Kalmar län och Öland..

Och jag som trodde att Socialdemokraterna var emot prostitution!

Här visar Wretlund verkligen att så är inte fallet, för eftersom V och MP, som är Wretlunds vanliga sängkamrater inte vill, då springer han rätt ut och prostituerar sig för Moderaterna, och bildar majoritet med dem.

Om jag tillhörde Wretlunds vanliga samarbetspartners, skulle jag sparka han i arslet, och förklara att har vi ett majoritetsamarbete, då skall det vara i alla sammanhang, och inte enbart när du vill det, det är det som är politik, att enas genom kompromiss.

Nu är de flesta politikerna i Oskarshamn tyvärr lite media och makt horor, så Wretlund får lov att hålla sig som vilken alfons som helst, jag väljer fritt vilken av mina flickor jag skall ligga med i kväll, för någon hoppar alltid på, enbart för att få lov att känna de 15 minuter i mediebruset.
På detta viset är det enkelt att driva politik, för man kan styra som i vilken enpartistat som helst, någon står alltid bakom mig, så länge de är tillräcklig kåta för att vara med i maktspelet.
Enda nackdel är att när man nyttjat personer och partier tillräckligt länge, kan de vända ryggen, och då står man väldigt ensam.

Mitt råd till Wretlund i dagsläget är:
”Hälsa snällt på dem du möter på vägen upp, oftast möter du dem på vägen ner.”

Nu går man tillbaka till ett system man redan provat, och lämnat för det inte fungerade. Frågan ör om man redan nu har planerat för hur man i valkampen skall argumentera för hur fel stornämnden blev, men det skall vi ändra på om bara vi får makten och härligheten efter valet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *