Östran Nyheterna, varför inte PRAVDA

Jag är nu så jävla trött på Kalmar läns egen PRAVDE

I ett inlägg på Facebook har man skrivit om den 21 årige pedofilmisstänkte från Högsby kommun, vilket allmänt betyder den 21 årige praktikanten från Juvelernas hus i Ruda.
Han har under sin 2 månaders praktiktid hunnit med att seksuellt missbruka 16 barn några vid upprepade tillfällen, samtidigt som han har dokumenterat detta, och delat med sig av bild och film på sociale medier.
När han blev anhållen i februari (tror jag det var) var personalen snabba att erklära att man var helt oförstående för hur detta kunde hända, för han hade aldrig varit ensam med barnen, även föreståndaren ställde sig oförstående för hur detta kunde hända.
Idag 2014-06-11 blev åtalet klart, och av detta framgår att praktikante redan första dagen hade förgripit sig på barn, och detta hade fortsatt när han var lämnat ENSAM med barnen i vilorummen, toaletten samt på lekplatsen.
Nyheterna har skrivit om detta, och länkat till sin facebook sida och i samband med detta hade jag gjort en kommentar, som ungefär var:
Jag tycker vi ska göra en insamling till den stackars personalen på förskolan i RUDA, för de behöver tydligen glasögon och hörapparat, eftersom man under 2 månader inte sett eller hört vad en praktikang gjort med de barnen man har ansvar för. Tydligen är de även senildementa, för man sade från början att praktikanten aldrig var ensam med barnen, vilket man nu beviset han har.
Hoppas att föreståndaren fråntas rätten att ha barnverksamhet, och att förskolan får stänga.

Denna kommentar fick vara med i ungefär 1 timme innan ÖSTRANS venstreorienterade PRAVDA inriktade personal censurerade bort den, allt för att yttrandefriheten och hänsynet till personalen och föreståndaren, som inte har fulgjort sina uppgifter och skyddat oskyldiga 2 åriga barn.
Trodde inte att svensk media kunde sjunka så lågt, men som jag ofta har fått upprepa senare tiden, Oskarshamn och delar av Kalmar län är ett lämn från sovjettiden, detta båda i politiken, komunalförvaltning, samt i deras marionetter i tidningsvärden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *